Show simple item record

dc.contributor.authorVerdalet Guzmán, Iñigoes_SP
dc.date.accessioned2009-03-09T16:50:33Zes_SP
dc.date.accessioned2011-04-13T16:40:17Z
dc.date.accessioned2016-09-08T14:34:30Z
dc.date.available2009-03-09T16:50:33Zes_SP
dc.date.available2011-04-13T16:40:17Z
dc.date.available2016-09-08T14:34:30Z
dc.date.issued2001es_SP
dc.identifier.citationLa Ciencia y el Hombre, mayo-agosto 2001 , no. 2, p. 35-40en
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5718es_SP
dc.identifier.urihttp://cdigital.uv.mx/handle/123456789/5718
dc.language.isoesen
dc.publisherUniversidad Veracruzanaen
dc.subjectAlimentos -- Efectos fisiológicosen
dc.subjectNutriciónen
dc.titleAlimentos funcionales para una alimentación adecuadaen
dc.typeArticleen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record