Show simple item record

dc.contributor.authorEscalona Aguilar, Miguel Ángeles_SP
dc.date.accessioned2009-03-02T17:56:59Zes_SP
dc.date.accessioned2011-04-13T16:35:49Z
dc.date.accessioned2016-09-08T14:33:35Z
dc.date.available2009-03-02T17:56:59Zes_SP
dc.date.available2011-04-13T16:35:49Z
dc.date.available2016-09-08T14:33:35Z
dc.date.issued2005es_SP
dc.identifier.citationLa Ciencia y el Hombre, mayo-agosto 2005 , no. 2, p. 41-46en
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5647es_SP
dc.identifier.urihttp://cdigital.uv.mx/handle/123456789/5647
dc.language.isoesen
dc.publisherUniversidad Veracruzanaen
dc.subjectAbastecimiento de alimentosen
dc.subjectAgriculturaen
dc.subjectDiversidad biológicaen
dc.titleLa biodiversidad como estrategia para la seguridad alimentariaen
dc.typeArticleen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record