Show simple item record

dc.contributor.authorPinos Rodríguez, Juan Manueles_SP
dc.contributor.authorGonzález Muñoz, Sergio Segundoes_SP
dc.contributor.authorCuca García, Juan Manueles_SP
dc.date.accessioned2009-02-04T16:35:47Zes_SP
dc.date.accessioned2011-04-13T16:35:07Z
dc.date.accessioned2016-09-08T14:33:56Z
dc.date.available2009-02-04T16:35:47Zes_SP
dc.date.available2011-04-13T16:35:07Z
dc.date.available2016-09-08T14:33:56Z
dc.date.issued1998es_SP
dc.identifier.citationLa Ciencia y el Hombre, septiembre-diciembre 1998, no. 30, p. 89-100en
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5420es_SP
dc.identifier.urihttp://cdigital.uv.mx/handle/123456789/5420
dc.language.isoesen
dc.publisherUniversidad Veracruzanaen
dc.subjectCerdos--Alimentación y alimentosen
dc.subjectNutrición animalen
dc.subjectProbióticosen
dc.titleCultivos microbianos en la producción de cerdosen
dc.typeArticleen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record